Om Royal Caribbean

Royal Caribbean International er et registreret varemærke med 25 fantastiske skibe. Vi sælger rejser til mere end 270 destinationer i 72 lande og på seks kontinenter. Royal Caribbean giver dig en førsteklasses ferie med et bredt spektrum af unikke faciliteter og top-underholdning. Rederiet har i mere end 40 år tilbudt sine gæster de mest innovative cruiseskibe, spændende ruter til populære rejsemål og den verdenskendte og venlige “Gold Anchor Service”. Royal Caribbean har vundet rejsebranchens pris, Grand Travel Award, de sidste 20 år.

Royal Caribbean har været de første på markedet med meget: I 1999 indførte vi nye og unikke faciliteter ombord på vores Voyager-klasseskibe, her iblandt klatrevæg, skøjtebane og Royal Promenade (en handelsgade med butikker og spisesteder). I maj 2006 lancerede vi skibet Freedom of the Seas, som yderligere forandrede cruiseoplevelsen. Her introducerede vi FlowRider(surf-simulator), H2OZone vandland, frithængende boblebad, en boksering i fuld størrelse og præsidentsuiten, med plads til 14 personer. I 2009 revolutionerede Royal Caribbean atter cruiseindustrien med sit skib Oasis of the Seas. Et arkitektonisk vidunder til søs, med 16 dæk, 220.000 bruttoton, 5.400 gæster i dobbelt-værelse og med 2.700 kahytter. Oasis of the Seas var det første skib med syv forskellige temaområder, inklusiv Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, bassin- og sportsområde, Vitality at Sea Spa og Fitnesscenter, Entertainment Place og Youth Zone.

RCL Cruises Ltd. er et norsk-amerikansk cruiserederi, som driver Royal Caribbean International, samt Celebrity Cruises, Pullmantur, Azamara Club Cruises, CDF Croisieres de France og 49% af TUI Cruises. Selskabet har 40 skibe i drift i alt, to under konstruktion og et, som skal bygges. RCL Cruises Ltd. er registreret på børserne i New York, og har sit hovedkontor i Miami, Florida.  I Norden har vi salgskontorer i Oslo, Stockholm, København og Helsinki.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Lige nu er der desværre fejl i priserne for singlerejsende. Ved en eventuel booking vil bekræftelsen, som du får tilsendt i din mail, vise den korrekte pris. Vi beklager meget og prøver at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du kontakte vores kundecenter for at få de korrekte priser på tlf.: 33127600. Kundecenteret er åbent mandag til fredag fra 9-17.00.