arrow_drop_up

Wifi på de syv have

Er det et must for dig at kunne dokumentere det krystalblå hav, den gode mad eller de fedeste aktiviteter på de sociale medier? 

/upload/RCI_QN_Jamies_Matt-Russell_Planks_1600x900.jpg

Hvis du har været langt ude på bølgen blå i løbet af de sidste par år, har du måske lagt mørke til at du har mistet kontakten med omverdenen relativt hurtigt udenfor kystlinjerne.

/upload/RCL_iFly_fallskjermsimulator_1600x900.jpg

Planlægger du din næste ferie med Royal Caribbean? 
Fortvivl ikke! Hos os kan du surfe og streame præcis som derhjemme. Vi har nemlig investeret i egne dedikerede satellitter som skal sørge for at farten matcher den du er vant til derhjemme, selv om du er langt fra land. Navnet er VOOM, og det er det hurtigste internet til søs. Det bedste af alt? Nu er det tilgængeligt på alle vores skibe.

/upload/AdobeStock_133828756_couple_relax_beach_1600x900.jpg

Del uforglemmelige øjeblikke
Fyld Snapchat op med sjove videoer. Oprethold kontakten med FaceTime og Skype, eller send en nødvendig e-mail. Alt dette og mere, lige så hurtigt som derhjemme. Det er dig som sætter begrænsningerne.


Vi har tænkt på alt – vi kalder det cruise control. 

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Lige nu er der desværre fejl i priserne for singlerejsende. Ved en eventuel booking vil bekræftelsen, som du får tilsendt i din mail, vise den korrekte pris. Vi beklager meget og prøver at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du kontakte vores kundecenter for at få de korrekte priser på tlf.: 33127600. Kundecenteret er åbent mandag til fredag fra 9-17.00.