arrow_drop_up

Vi kan Cruise! Lad os hjælpe dig

PLANLÆG DIT CRUISE MED VORES CRUISEEKSPERTER

Hvadenten du ønsker at udforske Caribiens eksotiske øer, Middelhavets mange spændende byer eller Alaskas spektakulære natur, har vores cruiseeksperter kundskaben som skal til for at give dig den perfekte oplevelse tilpasset lige dig. Ring til os idag så finder vi din drømmeferie sammen: 80 25 32 52


Vi har tænkt på detaljerne, så du slipper for at gøre det!

/upload/Check_V8_1600x900.gif

Destinationer tilpasset dine ønsker og behov

Royal Caribbean har cruises over hele verden. Vores cruiseeksperter har indgående kendskab til destinationerne og kan hjælpe dig med at finde den perfekte rejserute. Med personlig vejledning gør det valgene så meget enklere.

/upload/Check_V8_1600x900.gif

Fly og transfer

Lad os gøre det enkelt for dig. Vores cruiseeksperter kan skræddersy en færdig pakke til dig. Med fly som tager dig frem i tide og transport til og fra havnen sådan at du kun skal koncentrere dig om at slappe af og nyde ferien.

/upload/Check_V8_1600x900.gif

Hvilket skib og hvad slags kahyt passer til dig

Ofte kan det være svært at bestemme sig for hvilket skib man skal vælge og hvilken kahytstype som passer bedst for dig. Vores cruiseeksperter ved alt som er værd at vide om vores skibe og de ved nøjagtig hvilken kahyt som passer dig og dit rejsefølge

/upload/Check_V8_1600x900.gif

Super stemning og en hyggelig oplevelse

Hvadenten du er klar til at bestille eller bare ønsker at få information og inspiration; vores cruiseeksperter lover dig en hyggelig og informativ samtale. Vi ved at planlægning af ferien er halvdelen af ferieoplevelsen!

Ring til os idag så finfer vi din drømmeferie sammen:  80 25 32 52

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Lige nu er der desværre fejl i priserne for singlerejsende. Ved en eventuel booking vil bekræftelsen, som du får tilsendt i din mail, vise den korrekte pris. Vi beklager meget og prøver at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du kontakte vores kundecenter for at få de korrekte priser på tlf.: 33127600. Kundecenteret er åbent mandag til fredag fra 9-17.00.