arrow_drop_up

Sandheden om dresscode på cruise

Jakkesæt og varme sko i femogtredive graders varme på havet? 

Du har måske hørt at man nærmest skal have et outfit på svarende til Golden Globe Awards for i det hele taget at passe ind på et cruise? Altså, dette er, som meget andet, en overdreven myte. Du behøver ikke at gå igang med desperat shopping af en spritny garderobe når du vælge at holde dine ferie ombord på et af vores skibe. For sandheden er at du ikke behøver at tænke på dette. I det hele taget. Du kan bruge shorts og t-shirt hele dagen, i løbet af hele cruiset, hvis du vil. 

/upload/virtual_balcony_dress_code_800x450.jpg

Det skal nævnes at Royal Caribbean har forskellige dresscodes ombord, men her står det dig helt frit for selv at vælge. Og disse dresscodes gælder først og fremmest hvis du skal spise middag i et lille udvalg af restauranter ombord. Når vi siger dresscode, så er det helt fint med en kjole, pæne bukser eller en bluse. Vi tilbyder også buffet og mange andre mere uformelle spisesteder og her behøver du ikke forholde dig til nogen dresscode overhovedet. Det er helt op til dig. 

/upload/RCI_Allure_Stateroom_1600x900.jpg

Klæd dig efter eget ønske
Skulle du ønske at pynte dig lidt ekstra i anledningen? Så står det dig helt frit for, og du vil næppe være alene. Og mange kan jo godt lide at tage sig godt ud på ferien, og tager gerne et par fine sommerkjoler eller pæne bukser og en bluse eller skjorte med. Hvis du vil føle dig ekstra fin, kan man endda leje smoking ombord.

/upload/RCI_Allure_Solarium_Hispanic_1600x900-1.jpg

Pak som til en hvilken som helst anden ferie
Alle måltider kan nydes i shorts, t-shirt, flip-flops eller hvad du måtte foretrække. Det er kun til middag i et udvalg af restauranter, at dette ikke er acceepteret. Du kan dermed se bort fra indeklemte tæer og varme ben, hvis dette er noget du frygter. Selv om den forfriskende havbrise og aircondition højst sandsynligvis vil forhindre dette. 


Et lille tips! Pak en lille taske med det du behøver til de første timer ombord. Vi fragter bagagagen til din kahyt, og det kan tage lidt tid. Så  pak derfor, i den lille taske, f.eks. badetøj, solcreme og en god bog samt vigtig medicin.

     

Og pak ellers det du plejer til en hvilken som helst sommerferie, vi tager os af resten. Vi kalder det for cruise control. 

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Lige nu er der desværre fejl i priserne for singlerejsende. Ved en eventuel booking vil bekræftelsen, som du får tilsendt i din mail, vise den korrekte pris. Vi beklager meget og prøver at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du kontakte vores kundecenter for at få de korrekte priser på tlf.: 33127600. Kundecenteret er åbent mandag til fredag fra 9-17.00.