arrow_drop_up

Vi introducerer Perfect Day på CocoCay, Bahamas. Vores fantastiske eventyr-ø som er en perfekt blanding af "Thrill and Chill". Her finder du uendelige mange nye og spændende aktiviteter og oplevelser for både store og små.

Perfect Day på CocoCay

På CocoCay står oplevelserne i kø! Thrill WaterparkSM har blandt andet Nord Amerikas højeste vandrutsjebane og en luftballonen Up and Away som tager dig 138 meter op i luften, 488 meter lang zipline og meget mere. Ønsker du at bruge dele eller hele dagen på at nyde solen og bare slappe af? Her kan du virkelig få en smag af Bora Bora på Coco Beach ClubSM - din egen cabana på det krystalklare vand du finder på Bahamas. Ellers er øen en oase med en masse ferskvandspools, volleyballbaner, beachklubber og fantastiske strandområder.


Opleve en Perfect Day på CocoCay - kun med Royal Caribbean!

  

Perfect Day på CocoCay er under opbygning. Billeder og information om øen genspejler nuværende designkoncepter og kan inkludere kunstneriske gengivelser. Alle attraktioner og oplevelser på øen, og tilhørende færdiggjort information for disse er for tiden under udvikling og kan ændres uden varsel. Perfect Day på CocoCay er varemærker tilhørende Royal Caribbean.

/upload/dk-thrill-waterpark-perfect-day-at-cococay-caribien-cruise-skib-1600x900.jpg

Thrill WaterparkSM

Vandparken ligger i hjertet af destinationen The Perfect Day og gæsterne kan glæde sig til aktiviteter som Daredevils TowerSM - Nord-Amerikas højeste vandrutsjebane, en 488 meter lang zipline, vandrutsjebaner, vandkanoner, klatrestativer, parker og pools. Her kan du have det sjovt så meget som du orker!

* Åbner december 2019 **Omkostning tilkommer

/upload/CocoBeachClub_1600x900px.jpg

Coco Beach ClubSM

For dem som ønsker at toppe den perfekte dag anbefales den eksklusive Coco Beach ClubSM. Her kan gæsterne reservere unikke «overwater cabanas» . Med hængekøje over vandet, vandrutsjebane og privat butler, vil gæsterne have alt de behøver til nogle timer i fuldstændig luksus.

* Omkostning tilkommer

/upload/dk-upup-and-away-perfect-day-at-cococay-caribien-cruise-skib.jpg

Up Up and Away

Et adrenalinkick og fantastisk udsigt fra Bahamas` højeste punkt! Mærk brisen på Up, Up Away når du svæver op til 138 meter over Perfect Day på CocoCay i en heliumsballon.

* Omkostning tilkommer

/upload/dk-oasis-lagoon-perfect-day-at-cococay-caribien-cruise.jpg

Oasis LagoonSM

Oplev alle de forskellige små vige i Caribiens største ferskvandsbassing – Oasis LagoonSM. Tilbring tid med familien, nyd en cocktail med venner eller slap af og nyd din egen private cabana på vandet. Udover ferskvandsbassinet Oasis Lagoon finder du her Swim Up-baren hvor du kan nyde en kold Coco Loco før du tager en svømmetur til en af de tre øer og slapper af.

* Gratis   

/upload/HarboursideDining_1600x900px-.jpg

Harbourside DiningSM

Velkommen til Harbourside DiningSM. Her finder du spisestederne Captain Jack`sSM og Skipper`s Grill hvor du kan nyde mad og drikke efter en lang dag i solen.


Vi ved ikke hvor kaptajn Jack blev ledt hen da han gik på grund på denne ø, men legenden lever videre på Harbourside Drinks & DiningSM. Dette sted har livemusik og en perfekt atmosfære til at tage en øl eller cocktail. Supergod menu med fantastiske kyllingevinger, Pommes frites og smagsfulde saucer. Skippper`s Grill er stedet at slappe af, lade op og gøre dig klar til nye eventyr. Skønne tacos med guacamole, kylling lige fra grillen eller hvad med en saftig burger? Afslut måltidet med nybagte brownies og kager, eller frisk frugt.

/upload/dk-splashway-bay-perfect-day-at-cococay-caribien-cruise-skib.jpg

Splashaway BaySM

Den største og cooleste vandpark til søs - Splashaway BaySM - er nu også kommet til CocoCay. Her får børnene sjovere end de nogensinde tidligere har haft med fontæner, pools, vandkanoner – plus fem vandrutsjebaner, og to massive spande med vand der er klar til at plaske og sjaske.

* Gratis   

/upload/Galleon_1600x900px.jpg

Galleon

Fra rutsjebaner og interaktive vandkanoner, til klatretov og skønne vandparker er denne interaktive galleon lastet med spændende oplevelser for børn i alle aldre. 

* Gratis   

/upload/dk-zipline-perfect-day-at-cococay-cruise-skip-caribien.jpg

ZipLine

Læg alle bekymringer til side og kast dig uf i en 487 meter lang Zip Line Perfect Day på CocoCay. Du lander med et plask i vandet.

* Omkostning tilkommer

/upload/dk-south-beach-cococay-kayak-caribien-cruise-1600x900.jpg

South Beach

South Beach er for de aktive med et stort tilbud af: volleyball, basketball, fodbold, padleboarding, glasbundskajak og ikke mindst «zorbing» i en oppustelig zorb ball. Du findes også 3 forskellige barer her på South Beach; South Beach Bar, Sandtrap Bar og Floating Bar.

*  Gratis adgang   

/upload/ChillIsland_1600x900px.jpg

Chill IslandSM

Det er også muligt at have en fredelig dag uden de store planer, hvor man finder uberørt, krystalklart tropisk vand og hvid dejlig sandstrand. Kun nogle få skridt væk og lige ved stranden finder du Chill Grill hvor du kan nyde lækker BBQ mad. 

*  Gratis adgang   

/upload/dk-perfect-day-at-cococay-cruise-skip-caribien.jpg

Vores bedste skib besøger Perfect Day på CocoCay 

  • Symphony of the Seas
  • Harmony of the Seas
  • Allure of the Seas
  • Anthem of the Seas
  • Adventure of the Seas
  • Navigator of the Seas
  • Grandour of the Seas
  • Rhapsody of the Seas
  • Mariner of the Seas
Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Lige nu er der desværre fejl i priserne for singlerejsende. Ved en eventuel booking vil bekræftelsen, som du får tilsendt i din mail, vise den korrekte pris. Vi beklager meget og prøver at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du kontakte vores kundecenter for at få de korrekte priser på tlf.: 33127600. Kundecenteret er åbent mandag til fredag fra 9-17.00.