arrow_drop_up

Alt i ét, sagde du?

En ting er at have betalt for flytur og overnatinng på forhånd, en anden ting er at betale for selve opholdet. Du skal jo trods alt leve lidt ekstra godt på ferie. 

/upload/RCI_OA_Suite_1600x900.jpg

Mad, drikke, transport, aktiviteter og underholdning er noget af det man som regel bruger flest penge på når vi endelig tager på den længe ventede ferie. For ikke at glemme solstole og drikkepenge. Det bliver ofte lidt mere end vi havde regnet med, men det er trods alt ferie.

Når du bestiller et cruise med Royal Caribbean, bestiller du ikke bare et tag over hovedet. Du bestiller hele pakken, og det er lige præcis det du får. Plus lidt mere. Med andre ord: Alt du behøver for at nyde en generøs ferie er allerede inkluderet i billetten. Bemærk: sodavand, alkoholholdige drikkevarer, specialkaffe osv. er ikke inkluderet i prisen. Dette kan man enkelt inkludere ved at købe en drikkepakke før afrejse, så bliver der endnu mindre at tænke på når du kommer ombord.

/upload/RCL_Balcony_Suites_1600x900.jpg

Mellem-mellemmåltid
Nyd utallige madtilbud i løbet af opholdet. Fra enkelte snacks til gourmetmiddage. Hvad end du måtte ønske, finder du det på vores skibe. Du kan endda får morgenmaden leveret til kahytten på valgfrie tidspunkter. Det bedste af alt? De fleste spisesteder er inkluderet i prisen. Ingen grund til at tænke på at splitte regningen eller give drikkepenge. Spis alt det mad du ønsker på alle tider af døgnet. Du kan endda snige et mellem-mellemmåltid ind. 

I vores specialrestauranter kan du også få det lille ekstra mod et tillæg i prisen. Du behøver ikke tænke på hvordan det bliver betalt. Ombord bliver alle tillægskøb nemlig automatisk lagt til på dit personlige seapass, som så trækker pengene på det kreditkort du har oplyst ved indtjek.

/upload/RCI_HM_aqua_theater_family_1600x900.jpg

Underholdning og aktiviteter
På cruise med os får du muligheden for at opleve et varieret underholdningstilbud både om dagen og aftenen, inkluderet i prisen. Alt fra Broadwaymusicals, udspringsshow, stand up og isshow til natklub, casino og karaoke. Vi snakker blændende fuldskala produktioner hver dag. 

Hold dig aktiv med klatrevæg, Zip Line og for eksempel skøjtebane. Vi tilbyder også fitnesscenter med cykler, løbebånd, styrketræningsmaskiner og et udvalg af gruppetimer.

  

Aktiviteter og underholdning for alle og enhver

   

Alle vellykkede familieferier afhænger af at børnene har det godt. Det har vi gjort alvor af med vores Adventure Ocean program for børn i alle aldre. Her vil der altid være spændende ting at lave hele dagen. Behøver vi at sige det? Alt er inkluderet.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Lige nu er der desværre fejl i priserne for singlerejsende. Ved en eventuel booking vil bekræftelsen, som du får tilsendt i din mail, vise den korrekte pris. Vi beklager meget og prøver at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du kontakte vores kundecenter for at få de korrekte priser på tlf.: 33127600. Kundecenteret er åbent mandag til fredag fra 9-17.00.