arrow_drop_up

Fra vand til land

Mens du spiser et måltid i verdensklasse, laver noget med fart på eller slapper af på dæk, fragter vi dig til begivenhetsrige rejsemål hver eneste dag.

/upload/RCI_Labadee-Flightline-1600x900-2.jpg

Med Royal Caribbean kan du cruise til mere end 300 eventyrlige rejsemål over hele verden. I løbet af ferien ankommer du til mange spænende destinationer. Start ud med en gåtur i smalle charmerende gader, oplev unikke madoplevelser sammen med de lokale eller bare nyd en bog på en hvid sandstrand. Du gør hvad du vil, det er din ferie. 

/upload/AdobeStock_120494607_Santorini_1600x900.jpg

Shuttlebåd hele dagen
Du kan selvfølgelig gå i land når du selv ønsker det. Nogle steder ligger skibet til kaj, på andre steder er der shuttlebåde som går frem og tilbage mellem skibet og kajen, så du selv kan bestemme når du vil tilbage til skibet indenfor det tidsrum som skibet er i havn. Husk nøglekort som du får når du tjekker ind den første dag. Dette kort registrerer at du forlader skibet og når du er ombord igen. Frister spa, eller soldæk mere med en kølende brise eller en bog på din private balkon, ja så behøver du ikke forlade skibet i det hele taget. 

/upload/RCL_Greece_1600x900.jpg

Lyst til en udflugt?
For at få mest muligt ud af opholdet i land, kan du bestille en spændende udflugt enten før du rejser eller ombord på skibet. Er du til fart og spændning? Eller fortrekker du stille aktiviteter? Uanset hvad du foretrækker, har vi noget for alle. 

Vi har tænkt på alt – vi kalder det cruise control. 

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Lige nu er der desværre fejl i priserne for singlerejsende. Ved en eventuel booking vil bekræftelsen, som du får tilsendt i din mail, vise den korrekte pris. Vi beklager meget og prøver at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du kontakte vores kundecenter for at få de korrekte priser på tlf.: 33127600. Kundecenteret er åbent mandag til fredag fra 9-17.00.