arrow_drop_up

Cruise til Caribiens øer

Drømmer du om cruiseferie og at ligge på en paradisstrand i det solbeskinnede Caribien? Der er mange fantastiske øer at vælge imellem, så det kan godt være svært at vide hvilken sejlrute du og din familie skal vælge. Her hjælper vi dig lidt på vej med lidt indblik i de caribiske øer.


/upload/RCI_CocoCay_BalloonView_NY-PerfectDay.jpg

NYHED!  CocoCay, Bahamas - vores egen eventyr-ø!
Vi introducerer Perfect Day på CocoCay, Bahamas. Vores fantastiske eventyr-ø som er en perfekt blanding af "Thrill and Chill" - er færdig i hösten 2019. Her finder du uendelige mange nye og spændende aktiviteter og oplevelser for både store og små. Mange af dem står nok på enhver eventyrers "Bucket List". I havnen på CocoCay bliver du mødt med caribisk musik og farverig kunst, og herefter står oplevelserne i kø! Thrill Waterpark har blandt andet Nord-Amerikas højeste vandrutsjebane, luftballonen Up and Away som tager dig 138 meter op i luften, 488 meter lang zipline, vandrutsjebaner, vandkanoner, klatrestativer, parker og pools. Her kan du have det sjovt så meget som du orker! Udforsk Perfect Day!


/upload/SanJuan_PuertoRico_1.jpg

San Juan, Puerto Rico
Puerto Rico blev opdaget af Christoffer Colombus i 1493. Officielt tilhører landet USA, men den spanske arv er klar og gennemsyrer dettt dejlige sted, der byder både på regnskov, smukke strande, verdens længste zipline og den pulserende hovedstad San Juan, hvor vores skibe ligger til. Cruiseperiode: året rundt.


/upload/CharlotteAmalie_StThomas_1.jpg

St. Thomas
Denne grønne lille ø, der tilhører de britiske Jomfruøer, er det nærmeste vi kommer på de nordiske skærgårdsøer - i Caribien. Her har danskerne regeret, og selv i dag er vejskiltene på både dansk og engelsk! St. Thomas har en interessant historie, høje grønne bjerge og hvide strande. Hvis du kan lide shopping, er der flere eksklusive butikker, hvor priserne er op til 60% lavere end på det amerikanske fastland. Vores cruiseskibe ligger til i Charlotte Amalie på den sydlige side af øen. Cruiseperiode: året rundt.


/upload/Tortola_BritiskeJomfruoyene_3.jpg

Tortola
Den største ø, der er en del af de britiske Jomfruøer. Naturen er fantastisk - både i og over vand! Opdag smukke koralrev, spændende grotter, majestætiske klippeformationer og grøn, frodigt landskab. Derudover er der lækre gourmetrestauranter, spændende butikker og charmerende kunstneriske landsbyer. Du finder alt dette i bekvem afstand fra havnen. Cruiseperiode: året rundt.


/upload/StCroix_DeAmerikanskeJomfruoyene_2.jpg

St. Croix
St. Croix er den største ø, der er en del af de amerikanske Jomfruøer. Øen har to helt forskellige landskaber med en østlige del hovedesageligt med sand og sten, mens den vestlige byder på noget som bedst kan beskrives som frodig regnskov. Her anes de nordiske vingeslag med bevaret arkitektur fra den danske kolonitid. Dette er ekstra tydligt i hovedstaden Christiansted, som en gang i tiden endda var de amerikanske Jomfuøers hovedstad. Gå en tur og nyd de mægtige regeringsbygninger og farverige tre-etagers huse med smukke balkoner. Cruiseperiode: året rundt.


/upload/Philipsburg_StMaarten_3.jpg

St. Maarten
St. Maarten er opdelt mellem to lande: Holland og Frankrig (hvoraf øen i den franske del hedder St. Martin). Vores skibe ligger til i den hollandske hovedstad Philipsburg, som byder på både kilometerlang strand og et bugnende shoppingudbug, herunder internationale eksklusive mærker. St. Maarten kaledes "One Happy Island", her er det nemt at nyde den venlige atmosfære og med en række fantastiske strande at vælge imellem. En af de mest berømte er Maho Beach, hvor fly kommer tæt forbi ved landing og afgår igen fra den internationale lufthavn.


/upload/StJohns_Antigua_3.jpg

St. John´s, Antigua
St. John's er den livlige hovedstad på Antigua. Her finder du et fascinerende mylder af smalle snoede gader, der strækker sig op til de sølvglitrende spir på St. John's katedral. Cruiseskibene ligger til midt i byen, hvor du har et stort udvalg af barer og caféer. Lige uden for byen er der flere rigtigt smukke strande med turkisblå vand og kridhvidt sand.


/upload/Falmouth_Jamaica_1.jpg

Jamaica, Falmouth
Landet, som mange forbinder med den svingende reggae musik. Jamaica er afslappet og har du nogle verdens smukkeste strande og og desuden serværdigheder i verdensklasse. Dette grønne og smukke sted passer perfekt for hele familien, og du kan lave alt fra at dykke, besøge de kendte vandfald Dunn´s River Falls og besøge reggae faderens Bob Marleys hus. Vores skibe ankommer til havnebyen Falmouth, der ligger på den nordvestlige del af Jamaica. Cruiseperiode: året rundt.


/upload/Royal_Caribbean_Nassau_Bahamas_1600x900px.jpg

Nassau, Bahamas
Nassau er en blanding af international glamour og tropisk ro, og de, der besøger stedet, har mulighed for at lave alt eller ingenting. Besøg det luksuriøse feriested Atlantis på Paradise Island. Her kan du svømme med delfiner på Atlantis Dolphin Cay eller deltage i Aquaventure-programmet og deltage i en Discover Atlantis tour. Her kan du se mere end 50.000 fascinerende arter i verdens største udendørs akvarium. I Nassau anbefales det også at tage på dykkertur for at opleve fantastiske koralrev og spændende skibsvrag.

Sejlperiode: januar 2018 - april 2020.


/upload/Royal_Caribbean_Castries_StLucia_1600x900px.jpg

Castries, St. Lucia
Hvad med et udendørs spa på verdens eneste drive-in vulkan? St. Lucia er en spændende ø med dramatiske landskaber af frodige grønne bakker, tæt regnskov, bløde sandstrande og høje bananplanter. Det er en af de mest fantastiske øer i Caribien! Kun 30 minutter væk fra skibshavnen Catries finder du bugten Marigot Bay hvor Doctor Doolittle blev optaget. Bugten er fyldt med restauranter, barer og butikker. Her kan du slentre langs lystbådehavnen, shoppe eller slappe af på den afsondrede strand. Sejlperiode: januar 2018 - april 2020.


 /upload/Royal_Caribbean_StMaarten_new_1600x900px.jpg

Phillipsburg, St. Maarten
St. Maarten styres af to uafhængige lande, og selvom øen er opdelt i to, lever beboerne i harmoni med hinanden. Vores skibe kaster anker i den hollandske hovedstad Philipsburg, som er et shoppingparadis med et fantastisk udvalg af eksklusive butikker. St. Maarten kaldes "The Friendly Island" og er et paradis for besøgende, der ønsker en afslappende ferie med sol og bad. Her finder du også den verdensberømte Maho Beach, hvor flyene flyver lige ind over stranden og lander på den anden side af vejen! Sejlperiode: januar 2018 - april 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Basseterre_StKitts_Nevis_1600x900px.jpg

Basseterre, St. Kitts & Nevis
Med denne ø´s sovende vulkaner og robuste bjerge er den perfekt til vandreture. Og selvfølgelig med turkisblåt caribisk vand kan du også tilbringe dagen med snorkling, badning eller fiskeri. Spadsere omkring den maleriske hovedstad Basseterre, med de hvide koloniale huse omkring det ottekantede Circus Square, designet efter Picadilly Circus. Hvis du er på udkig efter en bred vifte af smage, er St. Kitts perfekt til dig. Chancen er stor for at du vil kunne opleve mange kulinariske oplevelser såsom vestindiske, kreolske, indiske og franske retter. Sejlperiode: januar 2018 - april 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Martinique_1600x900px_1.jpg

Fort de France, Martinique
Fort de France oser af charme med sine frodige bakker og fængslende lokale smage. Byen er hovedstaden på øen Martinique og ligger i enden af en kæmpe bugt. Med de smalle gader, smedejerns balkoner og tilskoddede døre vil du mærke den historiske atmosfære. Martinique er et godt sted for vandsportsaktiviteter. Her kan du snorkle, dykke, sejle eller fiske. Et perfekt sted at slappe af efter en udflugt er La Savane, en smuk have i centrum af byen. Her kan du købe en lille snack fra en af gadesælgerne og bare sidde og slappe af. Sejlperiode: marts - april og december 2018.

/upload/Royal_Caribbean_StGeorges_Grenada_1600x900px.jpg

St. Georges, Grenada
"Krydderiøen" Grenada er en af de smukkeste havnebyer i Caribien, en tropisk perle med lokale krydderier. Den berusende duft af muskatnød, kanel, champignon, nelliker og andre krydderier hænger i luften. Her finder du farverige bygninger malet i nuancer af guava pink, lime grøn og mango orange og charmerende historiske koloniale bygninger, stenkirker og fæstningen, der våger over byen. Her finder du også strandbarer, spa, fantastiske muligheder for dykning og surfing. Vores skib sejler til St. Georges, som ligger sydvest på øen. Sejlperiode: marts - april og november - december 2018 og januar - april 2019.

/upload/Royal_Caribbean_Roseau_Dominica_1600x900px_newest.jpg

Roseau, Dominica
Roseau er en charmerende havneby på Dominica og er porten til en af Caribiens mest uspolerede øer. Dette er en meget frodig ø med mange smukke vandfald. Her kan du snorkle på "Champagne Beach" eller svømme ved siden af papegøjefisk i boblende vand. Byen har mange karakteristiske huse af sten og træ fra den victorianske æra, udsmykket med hængende træbalkoner og dekorative udskæringer. Sejlperiode: november 2018 - april 2019.

/upload/Royal_Caribbean_Bridgetown_Barbados_1600x900px.jpg

Bridgetown, Barbados
Barbados er en ret flad ø med fantastiske muligheder for sol og bad, sejlads og fiskeri. Beboerne i hovedstaden Bridgetown er stolte af deres britiske arv og opretholder traditionen for eftermiddagste og cricket. Den livlige by og de omkringliggende områder har et væld af spændende seværdigheder at byde på. Tag på tur til Harrison's Cave, en unik underjordisk drypstenshule, eller gå gennem den storslåede Flower Forest og Welchman Hall Gully. Sejlperiode: januar 2018 - april 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Kralendijk_Bonaire_1600x900px.jpg

Kralendijk, Bonaire 
Bonaire er bedst kendt som en af verdens bedste steder til dykning og snorkling. Af de ca. 16.000 indbyggere blive øen ofte kaldt "playa" eller simpelthen bare "beach" (strand). Kralendijk er hovedstaden i Bonaire og også vores ankomsthavn. Kralendijk har mange farverige huse i pink, orange og lime grøn. På Bonaire kan du også finde flamingoer, lyserøde strande, smukke bjerge og kasinoer. Sejlperiode: marts - april og oktober - december 2018 samt januar 2018 - april 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Willemstad_Curacao_1600x900px.jpg
Willemstad, Curacao 
Curacao tilbyder over 40 sandstrande med krystalklart vand og et spirrende liv under vandet. Lokalbefolkningen er venlig og stolt af deres kultur, som er en blanding af hollandsk, spansk og indiansk. Vores skibe sejler til hovedstaden Willemstad, der er berømt for sine smukke bygninger fra kolonitiden og det flydende marked med varer fra Venezuela. Sejlperiode: januar 2018 - april 2020.
/upload/Royal_Caribbean_Oranjestad_Aruba_1600x900px.jpg

Oranjestad, Aruba 
Aruba er et paradis for dem, der elsker sol, strand og bad, og som ikke er så interesserede i mange seværdigheder. Her finder du mange fine koralstrande. Øen er kun 30 km lang og 10 km bred og har en international atmosfære. Den pastellfarvede hovedstad Oranjestad, hvor vores skibe sejler til, byder på høj klasse shopping med mange kendte mærker. Sejlperiode: januar 2018 - april 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Honduras_1600x900px.jpg

Roatán, Honduras
Denne ø er omgivet af verdens næststørste koralrev. Havet omkring Roatán betragtes som en af verdens bedste at snorkle og dykke i. Bare nyd de smukke hvide strande og det krystalklare vand. På land har øen en venlig og afslappet atmosfære. Der er gode restauranter, barer og attraktioner, såsom Butterfly Park. Håndværk fra Honduras kan være et smukt minde fra turen. Træudskæring, kurve, broderier, læder og keramik er produkter, der kan købes. Sejlperiode: januar 2018 - april 2020.


/upload/Royal_Caribbean_BelizeCity_1600x900px.jpg

Belize City, Belize
En livlig caribisk by omgivet af tæt tropisk regnskov. Her kan du få en guidet jungletur for at opleve den frodige regnskov og udforske en mystisk verden af antikke mayatempler og monumenter. Her kan du gå langs de storslåede strande eller opleve koraller, huler og sandbanker, der ligger langs koralrevet udenfor Belize. Sejlperiode: januar 2018 - april 2019 og november 2019 - april 2020.

/upload/Royal_Caribbean_CostaMaya_1600x900px.jpg

Costa Maya, Mexico
Costa Maya, tidligere handelssted for Mayariget, er bedst kendt for jungler, strande, laguner og mayaruier. Udforsk de fantastiske gamle ruiner, tag en shoppingtur for at købe lokalt håndværk eller prøv snorkling ved Mexico kysten. Hvis du kun vil have sol og bad, er Uvero Beach perfekt med strandstole, bar, restaurant, træbåde, snorkling og meget mere. Sejlperiode: januar 2018 - april 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Cozumel_1600x900px.jpg

Cozumel, Mexico
Den lille ø Cozumel ligger lige udenfor Mexicos østkyst. Øen er bedst kendt for fantastiske dykkermuligheder blandt koraller i det krystalklare vand, men tilbyder selvfølgelig også en dejlig sol og strandferie og mange eventyr. Conquistadorerne opdagede først Mexico, da de var på øen Cozumel og ledte efter guld. I dag fortsætter besøgende på øen af lede efter guld og sølv - men nu i butikkerne i San Miguel de Cozumel - ud over at nyde de mange lokale barer og restauranter. Sejlperiode: januar 2018 - april 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Grand_Cayman_1600x900px.jpg

Georgetown, Grand Cayman
De, der rejser til Caymanøerne, kommer ofte dertil pga. det hvide sand, det turkise vand eller for de optimale snorkling og dykkermuligheder, som øerne har at byde på. Den verdensberømte Seven-Mile Beach-strand findes her! Her har du også mulighed for at komme i tæt kontakt med rokker i Stingray City. Hvad med en rundvisning i den charmerende by Georgetown og et besøg på skildpaddefarmen, en interaktiv havskildpadde-børnehave hvor skildpadder opdrættes? Sejlperiode: januar 2018 - april 2020.


/upload/Royal_Caribbean_Havana_Cuba_1600x900px.jpg

Havana, Cuba
Salsa og mamborytmer som høres rundt omkring på Cuba forstærker indtrykket af cubanernes livsglæde. Kulturen er rig og blomstrende. Det er 50 år siden revolutionen, men på mange områder har udviklingen næsten stået stille siden da. På et cruise til Cuba kræves der visum. Dette udstedes af Royal Caribbean og koster USD 75. For at besøge Cuba er det nødvendigt at deltage i en arrangeret udflugt lavet i regi af Empress of the Seas.
Sejlperiode: april 2018 - marts 2019.

/upload/Royal_Caribbean_Key_West_1600x900px.jpg

Key West, Florida
Key West er den sydligste by i USA, men har den samme stemning og afslappende atmosfære som de caribiske naboøer med panelbeklædte huse og tropiske planter. Her er du omgivet af himlen og havet, homokultur, bohemer, kunstnere, eventyrere og forfattere. Og turister, der nyder de berømte solnedgange og stemningen i den legendariske Sloppy Joe's bar, hvor Hemingway var stamgæst og fik inspiration til mange af sine bøger. Atmosfæren i Key West er chic og befriende, og mere vestindisk end amerikansk. Key West ligger kun 14,5 miles nord for Cuba! Sejlperiode: januar 2018 - april 2019, juni, august og oktober 2019.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Lige nu er der desværre fejl i priserne for singlerejsende. Ved en eventuel booking vil bekræftelsen, som du får tilsendt i din mail, vise den korrekte pris. Vi beklager meget og prøver at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du kontakte vores kundecenter for at få de korrekte priser på tlf.: 33127600. Kundecenteret er åbent mandag til fredag fra 9-17.00.