arrow_drop_up

Cruise - perfekt for børnene

Kriterierne for en vellykket familieferie er mange, og der er nok af rejser som ikke egner sig for børn. Troede du at cruise kun var forbeholdt de voksne? 

Vi hos Royal Caribbean sørger for at latter og uforglemmelige oplevelser går hånd i hånd ombord på vores skibe. Spil, arrangementer og aktiviteter foregår rundt omkring på skibet i løbet af hele dagen og også i aftentimerne. Takket været vores prisvindende Adventure Ocean børne- og ungdomsklub, er cruise med os lige sjovt både for børn som for vokse.

/upload/RCI_LB_Liberty_splashaway_bay-1600x900.jpg

Hvad er egentligt Adventure Ocean?

Adventure Ocean er en gratis børne- og ungdomsklub som arrangerer gratis aktiviteter for børn/unge i alderen fra 3 til 17 år. Du kan føle dig tryg ved at efterlade børnene med de ansatte, for alle ansvarlige i Adventure Ocean har relevant uddannelse eller erfaring i relation til børne og unge. Med andre ord er personalet godt kvalificeret til at tage sig af dine børn.

/upload/RCI_Oasis_Vitality_Spa_1600x900.jpg

Perfekt for børnene – perfekt for forældrene.
For de allermindste har vi Aqua Babies og Aqua Tots. Her skal forældrene være med i aktiviteterne. Vil I have gerne lidt voksentid? Ikke noget problem. Vi tilbyder nemlig babysitter hvis I ønsker tid for to. Dette koster dog lidt ekstra. 

/upload/RCI_OA_AdventureOcean_1600x900-2.jpg

Cruise for hele familien.
Ingenting er så sjovt og behageligt på samme tid som at tage på et cruise med hele familien. Efter et cruise med Royal Caribbean vil familieferien aldrig blive det samme. Hos os vil I have en masse sjov og skabe minder for livet sammen. Og det er vel aldrig helt galt?


Sikkerhed i højsæde

Du behøver ikke bekymre dig om sikkerheden ombord. I løbet af de første timer ombord  skal alle gennemgå en sikkerhedsprocedure. På denne måde sikrer vi at alle ved hvad de skal gøre og hvor de skal gå ved en eventuel evakuering. Et vigtigt element i sikkerhedsproceduren er at sikre at alle børn som bliver bragt til sikkerhedsstationen bliver genforenet med sine forældre.


Skulle I være uheldige at komme til at behøve medicinsk hjælp, er der altid kvalificeret lægepersonale ombord.


Ikke meget, men lidt praktisk info

Det findes flere aktiviteter for børn og unge i alle aldre, men som andre steder findes der også her visse faciliteter med restriktioner som for eksempel alder og højde. Mere information om dette finder du i cruiseprogrammet som bliver leveret i din kahyt hver aften. 

Vigtigt at huske! Af sikkerhedsmæssige årsager skal børn være mindst 6 måneder for at rejse med os. Alle børn/unge under 21 år skal have kahyt ved siden af dig/jer eller lige ovefor. på modsatte side af gangen, forældrenes kahyt. 


Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Lige nu er der desværre fejl i priserne for singlerejsende. Ved en eventuel booking vil bekræftelsen, som du får tilsendt i din mail, vise den korrekte pris. Vi beklager meget og prøver at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du kontakte vores kundecenter for at få de korrekte priser på tlf.: 33127600. Kundecenteret er åbent mandag til fredag fra 9-17.00.