arrow_drop_up

Cruise - noget for alle og enhver

Skal du på ferie med børnene, ægtefællen eller vennegruppen og samtidigt klare at prioritere alles ønsker og behov?

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_Klatrevegg_1600x900.jpg

Uanset hvad du og dit rejsefølge søger, vil I finde det ombord på et af vores mange skibe og de spændende destinationer som følger med. Oplev noget nyt hver dag. Og nat. Hvadenten det er i land eller til vands. Vi tipper at din største udfordring bliver hvor du skal starte.

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_FlowRider_1600x900-3.jpg

Fart og spænding
Hvadenten du er vild med højder og fart eller kan lide at sætte balancen på prøve, kan vi garantere at vi har utallige ting du kan krydse af på din bucket liste efter et cruise med os. Lær at surfe i vores surfsimulator, eller oplev skibet i fugleperspektiv via Zipline svævende ni dæk over et åbent atrium. Vi kan skilte med mange aktiviteter for den som ønsker at udfordre kroppen og øge adrenalinniveauet. 

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_Oasis_Vitality_Spa_1600x900.jpg

Hvilepuls er også et godt alternativ
Der er ingen kriterier om at kunne lide fart og spænding for at trives på cruise med os. En god bog på dæk, store spa- og skønhedsafdelinger med behandlinger, demonstationer og foredrag er nogle af mulighederne du har for total afslapning hos os. Hvis du vil prøve en sundere livsstil, er ferien en god anledning til at komme i gang med nye vaner.

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_harmony_grease_1600x900-1.jpg

Broadwaymusikaler
Når aftenen falder på og du endnu ikke har fået nok, kan prisvindende Broadway musicals, live orkester eller Casino underholde dig ind i nattens timer. Så hvadenten du foretrækker sol og bad hele dagen, nye opdagelser eller fart og spændning er der store muligheder for at være spontan. Hele tiden. 

Skøjtebane, klatrevæg, minigolf, basketballbane eller et dykkerkursus i regi af dygtige instruktører er bare nogle af aktiviteterne du finder på et cruise med Royal Caribbean. Det er også værd at tjekke de forskellige udflugter ud som du kan tage del i under opholdet. Valget er dit og tilbudene er mange. 

Takket været vores prisvindende Adventure Ocean børne- og ungdomsklub, er cruise lige sjovt for børn som voksne

Er du en af dem som bare skal træne ordentligt minimum en og gerne ti gange, i løbet af ferien? Ja, så har vi selvfølgelig noget for dig også. 

En hyggelig løbetur i solfyldte omgivelser på løbebanen, som strækker sig rundt om hele skibet, er den perfekte start på dagen for mange. Vi har også et stort udvalg af træningsmaskiner og gruppetimer. 


Tro det eller ej. Det bliver sjovere end du kan forestille dig. Vi kalder det cruise control.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Lige nu er der desværre fejl i priserne for singlerejsende. Ved en eventuel booking vil bekræftelsen, som du får tilsendt i din mail, vise den korrekte pris. Vi beklager meget og prøver at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du kontakte vores kundecenter for at få de korrekte priser på tlf.: 33127600. Kundecenteret er åbent mandag til fredag fra 9-17.00.